MyZmaj.COM


MyZmaj.com

Vaša sigurnost je naš prioritet.

Tehnička zaštita

MyZmaj radi poslove implementiranja tehničke zaštite(Uvođenje video nadzora i alarmnih sistema). MyZmaj radi sa svetski poznatim i najzastupljenijim markama na tržištu, kao što su Dahua i Hikvision tako da će ovakav sistem sigurno biti pouzdan dug vremenski period.

Video nadzor

Uvođenje video nadzora uključuje montiranje i podešavanje kamera, postavku mreže, instaliranje i monaža DVR/NVR uređaja za snimanje i puštanje u rad celokupnog sistema tako da imate oči u svojoj kući ili poslovnom prostoru na dlanu, u bilo koje doba dana ili noći, 24h nedeljno.

Video nadzor po vašoj meri

Bilo da se radi o malom, srednjem ili velikom preduzeću ili kući/stanu postoji sistem koji baš vama odgovara. Retko šta je univerzalno tako da je za svaki objekat drugačija konfiguracija i raspodela kamera.

Nemate ideju gde bi ste postavili kamere za najefikasnije pokriće objekta? -Bez brige!

MyZmaj tim stručnjaka će izaći na teren i savetovati vas kako bi najbolje trebalo postaviti sistem za maksimalno pokriće i sigurnost.

Kamere

Analogna Kamera

Napretkom tehnologije analogne kamere su takođe napredovale. Rezolucije snimka su sve veće, a slike sve čistije i jasnije. Analogna kamera od pre par godina ne može ni da se poredi sa savremenom analognom kamerom.

Razliku možete videti na slikama ispod.

IP Kamera

IP kamere su kamere nove generacije. Svaka kamera je kao mali računar i svaka ima svoju IP adresu(odatle i naziv). Koriste Ethernet mrežu za prenos video signala tako da je moguće da se postave na već postojaću mrežu. Zbog visoke rezolucije snimka moguće je digitalnim zumom dobiti sliku koja je idalje upotrebljiva, ako je potrebno da se vide neki sitni detalji u daljini(tablice, lice, itd…).

Bullet Kamera

Najčešće se postavljaju van objekta. Imaju zaštitu od kiše i drugih padavina tako da se objektiv nikad neće zamagliti ili namokriti i video prikaz će uvek biti jasan.

Dome Kamera

Najpogodnije za unutrašnju upotrebu bez smetnji spoljašnje sredine. Zbog elipsoidnog oblika vrlo je teško kameru uhvatiti rukom i nasilno je skinuti. Idealno za one kojima je sigurnost na prvom mestu.

Uređaji za snimanje

DVR/NVR uređaji

DVR ili NVR, u zavisnosti od toga da li se radi o Analognim ili IP kamerama, su uređaji za snimanje. Omogućavaju snimanje po detekciji pokreta, tako da dobijate visoki stepen uštede slobodnog prostora na hard-disku. Sve hard-diskove koje ugrađujemo su vrste surveillance, napravljeni da rade 24/7 i stalno snimanje/upis i brisanje podataka tako da nikada neće otkazati i daleko su pouzdaniji od klasičnih hard-diskova.

Tehnologije

IR tehnologija

IR(infrared) tehnologija je tehnologija noćnog snimanja. Omogućava noćno snimanje na mestima gde nema nikakvog osvetljenja. Kamere su opremljenje najsavremenijim IR diodama koje osvetljavaju i najtamnija mesta i to na zavidnim daljinama.

Starlight

Starlight je tehnologija noćnog snimanja. Ono što je karakteriše jeste čista slika u boji noću. Vrlo visok nivo kvaliteta snimka kao što se može videti na slici iznad.

Anti-vandal

Anti-vandal je tehnologija izrade i montiranja kamera da bi se sprečile fizičke prentnje nasilnog skidanja kamera. Spoljašne kamere se montiraju u anti-vandal kutijama koje štite kabl i kameru od nasilnog skidanja, a dome unutrašnje kamere je zbog karakterističnog oblika gotovo nemoguće skinuti ili pomeriti.

Alarmni sistemi

Neodvojiv deo sistema za video nadzor jeste alarmni sistem. Iako je moguće postaviti samo jedan sistem, kombinacija ova dva sistema maksimalno povećava vašu sigurnost i bezbednost. MyZmaj vrši poslove instaliranja i montaže alarmnih sistema ELDES koji je jako poznat i široko zastupljen. ELDES alarmni sistemi imaju fabričku mogućnost integracije sa Dahua sistemima video nadzora. U trenutku kada bi se aktivirao alarm glasna sirena bi se oglasila i alarmna centrala bi vas pozvala na telefon. Kada se javite sirena se isključuje i uključuje se mikrofon sakriven u centrali tako da možete da čujete šta se dešava. Zbog integracije sa dahua sistemom video nadzora na telefonu vam se može prikazati snimak prostorije u kojoj je pokret detektovan tako da možete da vidite šta se dešava. Centrala potom automatski zove službu nadležnu za bezbednst/obezbeđenje.